Akvarel

Jeg bruger to forskellige slags akvarelfarver; flydende (Ecoline) og fast. Fordelen ved den flydende er at jeg kan blande alle farver (i min celledyrkningsbakke, se materialesektion) før jeg bruger dem på papiret. Desuden kan jeg nemmere fylde større arealer med de flydende. Ulempen ved de flydende farver er dog at de er svære at have med (små glasflasker…) og at man nemt kan komme til at bruge for meget farve. Man skal jo helst lade noget af papirets hvide farve lyse igennem. Det synes jeg lykkedes rigtig godt på de to billeder herunder.

Pige i solen akvarel Ann-Louise Bergström

Her er et billede fra klosterhaven i Vitskøl Kloster i Nordjylland.

Vinterbillederne herunder er begge er lavet med fast akvarel.

Ved sø. Akvarel af Ann-Louise Bergström

Elgen herunder er lavet på en lidt anden måde, hvor jeg både har brugt flydende akvarel (Ecoline) og Ecoline brushpens (til de små detaljer)

Dala-elg Ann-Louise Bergström

Landskabet herunder er lavet med flydende akvarel (Ecoline) på stort (A2) papir.

Akvarel kan også være kun med sort farve – som katten herunder.

Det har jeg også gjort på mit selvportræt herunder (altså kombineret brug af flydende akvarel og brushpen). Det gælder også geden nedenunder.

Selvportræt Ann-Louise Bergström
GED

De to billeder af pigen i skoven her er begge lavet med Ecoline og Poscatus.

Billedet herunder af ‘ute-dasset’ i koralrevet tilhører en samling af billeder jeg har lavet med netop ‘utedass’ på mærkelige/uventede steder. Disse billeder pryder væggene på vores ene toilet…meget passende, ikke? Toiletkunst. Det er lavet med akvarel og lidt hvid Posca-tus.

Billedet af drengen på stenen har jeg foræret til nogle gode venner, der rigtig godt kunne lide det da de så det til min ‘hjemme-fernisering i 2017. Det er lavet mest med akvarel (og en lille smule Posca-tus). Effekten med den blanke sten er lavet med guld-Ecoline.

Dette er selvfølgelig en ISFULG.

Isfugl Ann-Louise Bergström

Dette Grønlands-inspirerede billede har jeg foræret til en god veninde.