Ecoline brushpen og Posca-tusser

Ecoline brushpen / penseltusser

Ecoline, som laver flydende akvarel som jeg bruger meget, laver også nogle penseltusser (brush pen) med flydende akvarel i. De er skønne at arbejde med og jeg bruger dem tit hvis jeg skal lave noget med en masse farver eller farvede mønstre. Herunder er en samling af en masse skøre, farverige og mønstrede dyr. De fleste af dem er lavet i corona-foråret 2020.

Fjollede dyr af Ann-Louise Bergström
dreaming cat ann-louise bergström
Tardigrada color Ann-Louise Bergström
Chameleon Ann-Louise Bergström
kampfisk ann-louise
Havtaske Ann-Louise Bergström
coelocanth ann-louise bergström
nautilus annlouise bergstrom
kamelion ann-louise bergström
Pepparkakshäst
iguan color ann-louise
waterfall annlouise bergstrom
winter forest ann-louise bergström

Poscatusser

Jeg er ret vild med Posca-tusser og har været det siden min barndom. Man kan tegne ovenpå stort set alle materialer. Da jeg var på en yoga-ferie i Grækenland (på øen Lesbos) for nogle år siden, havde jeg kun fået blyanter og Posca-tusser med. Så hvis jeg skulle male måtte det foregå med Posca-tusser. En skøn morgen efter morgenyogaen sad jeg på min altan og tegnede denne sovende kat. Det er den, jeg bruger som en slags logo for min blog.

På samme yoga-ferie som nævnt ovenover gik jeg en dag forbi en fold med æsler. Jeg tog et billede af et nysgerrigt æsel og tegnede det med Posca-tusser da jeg kom hjem til hotellet.

æsel ann-louise bergström

Tegningen herunder forestiller et stykke af et gammelt stengærde et sted på Hallandsleden (vandrerute i Sydsverige). Billedet er lavet med både vandfarver og Posca-tusser. Det var med på en udstilling på Unilabs i 2018 og endte med at blive solgt der.