Udstillinger

Udstilling sommer 2022

Denne sommer (i juni og juli 2022) har jeg udstillet nogle af mine billeder i Café Caféen (Vangede biblioteks café). Herunder kan ses nogle billeder af hvordan det så ud. Jeg forsøgte at sammensætte udstillingen med ret forskellige billeder – for at vise de forskellige stilarter og teknikker, jeg benytter.

Telefonfabrikken, Søborg

I 2018 udstillede jeg på Telefonfabrikken (et kulturhus) i Gladsaxe. De udnævner altid et billede som “udstillingens billede”. Det vandt jeg med billedet “Børn på strand” (sjovt nok læste præmieuddeleren titlen op som “Bjørn på strand”…!). Billedet har jeg siden solgt til en god veninde.

Herunder kan ses nogle flere billeder fra udstillingen på Telefonfabrikken (samt den officielle invitation).

Lundbeck, 2017

I november 2017 udstillede jeg nogle billeder på Lundbeck (min tidligere arbejdsplads), i kantinen. Det så sådan ud. Gekko-billedet endte jeg med at sælge (til trods for at jeg ellers havde bestemt at jeg ikke ville af med det). Det var en mor, der ville give sin datter det i konfirmationsgave – det er jeg godtnok lidt stolt over 🙂

Unilabs, København, 2018

I sommeren 2018 udstillede jeg hos Unilabs i København. Deres kunstforening endte med at købe billedet “Sten” (ses nederst til venste).

Hjemme, 2017

Jeg har også lavet en udstilling og holdt en fernisering hjemme (december 2017). Her er nogle billeder fra det.