Nye billeder

Mere med kul og pastel

Jeg er blevet helt vild med at tegne med kul og pastel på farvet papir/karton. Især brugen af hvid på farvet baggrund er effektfuld. Jeg havde købt et stort (A2), rødt, ark karton og vidste først ikke hvad jeg skulle lave på det. Men de frygtelige skovbrande i Australien (det er vist et areal større end Danmark, der er gået op i røg – sammen med tusindvis af dyr; nogle arter er i overhængende fare for at uddø pga. dette) inspirerede mig til bedre måder at bruge kul på end at brænde det af. Her er så en (australsk) skovbrand lavet med kul og pastel på rødt karton. Lavet samtidigt med at jeg drak en dejlig kop the af min verdensmåls-kop!

forest fire ann-louise bergström

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *