Nye billeder

Pige på gynge

En ting, jeg jo har sat mig for at jeg vil blive bedre til her i 2020, er at tegne mennesker. Især ansigter. Det er svært! Men jeg synes at det går fremad og dette portræt synes jeg faktisk blev nogenlunde ok. Jeg elsker at lege med lys og skygge – især ujævnt lys som her under et træ, som her. Filtpen og tusch på stort (A2) papir.

Pige på gynge af Ann-Louise Bergström

Herunder ses nogle procesbilleder. Først tegner jeg op med blyant, siden med filtpen og sort tusch. Jeg bruger en stor plade (faktisk et gammelt billede) som underlag, det kan jeg nemlig stille på skrå. Hvis ikke jeg gør det, bliver proportionerne forkerte – ihvertfald når jeg tegner så stort som her.

Pige 1 Ann-Louise Bergström
Pige 2 Ann-Louise Bergström
Pige 2b Ann-Louise Bergström
Pige 3 Ann-Louise Bergström

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *