Nye billeder

Akvarel af et vinterblegt landskab

Jeg har jo ellers mest brugt flydende akvarel (Ecoline) til mine billeder, men for nyligt købte jeg et “old school” akvarelsæt (i god kvalitet, selvfølgelig). Og med det – samt filtpen – har jeg malet min datter, der leger i nogle birketræer i et vinterblegt landskab i Sverige her i vinterferien. Først var tanken at alt andet end min datters kraftigt farvede tøj skulle være sort-hvidt, men jeg indså at farverne alligevel var så afdæmpede at næsten ville opnå samme effekt med farvet baggrund. Eller også gjorde jeg ikke…? Næste gang prøver jeg at holde mig til planen og lave et billede med sort-hvid baggrund og så et farvet element, der lyser helt vildt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *