Ny inspirationNye udstillinger

Tegnemuseet i Laholm

Jeg så udstillingen med Tommy Svenningsson på Tegnemuseet (‘Teckningsmuseet’) i Laholm og blev super-inspireret! Og jeg kunne virkelig også genkende mig selv og mit motivvalg i hans billeder. Det med at lege med lys og skygge, at skabe en stemning og ikke nødvendigvis have en højere mening med billedet end netop det at fremmane den stemning. Jeg var især vild med dette (ret klassiske) motiv af en sti, der forsvinder ind i en skov. PS! De røde streger på broen på billedet nedenunder hører til billedet, selvom det godt kunne ligne at det var tegnet på senere som hærværk.

Og nåh ja! Apropos udstillinger, så har jeg her i 2022 fået to aftaler om udstillinger af mine billeder. Dels på ‘Café Caféen’ i Vangede hen over sommeren – og derudover på Telefonfabrikken i Søborg (tidspunkt endnu ikke helt fastlagt).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *